Nu är det äntligen dags, det lite mildare vädret har gett oss möjlighet att öppna upp följande banor: Bromma, Hässelby, Kyssinge 9-hål och Kungsängen Queens Course, redan nu på torsdag den 25 mars.

Bokningen öppnar vi i morgon kl. 09.00 och du bokar som vanligt dina starttider via vår hemsida. BOKA HÄR

För dig som ännu inte tecknat medlemskap för 2021, gör det enklast via vår hemsida eller betalar direkt i receptionen. Om du köper via vår hemsida , se till att spara orderbekräftelsen och visa upp den i samband med incheckningen i fall att du inte hunnit blivit aktiverad till speldagen.

Följande öppettider gäller tillsvidare:

GolfStar Bromma: 09.00 – 18.00 och erbjuder ett kioskutbud. Vagnar tillåtet.
GolfStar Hässelby: 09.00 – 17.00 och erbjuder ett enklare kioskutbud. Vagnar tillåtet.
GolfStar Kyssinge: 09.00 – 15.00 och erbjuder ett kioskutbud. Vagnar tillåtet
GolfStar Kungsängen: 08.00 – 16.00 och restaurangen erbjuder caféutbud och á la carte meny och kioskbilen står efter 9:e hålet och säljer fika. Vagnförbud.

Detta innebär att vi redan nu i slutet av marsmånad har 6 st av våra banor öppna för spel.

Samtliga banor kommer att vara öppna med ordinarie sommargreener och greenerna kommer att klippas innan öppning. Golfbilsförbud gäller tillsvidare på samtliga banor.

Utöver våra öppna banor och anläggningar som nu öppnas så håller vi även rangerna på Waxholm, Riksten, Brollsta och Lindö öppna för dig som vill träna.

Hjälp oss att vårda våra banor, så se till att ha din greenlagare med ut på din runda och var noga med att laga dina nedslagsmärken samt lägga tillbaka uppslagen torv. Stort tack på förhand!

Varmt välkommen till golfsäsongen 2021… nu kör vi!