Inför den kommande golfsäsongen kan vi nu presentera att Dennis Heith och Stefan Hjukström som varit Club Operators på GolfStar Lindö i två säsonger nu även tar sig an Kyssinge. GolfStars redaktion träffade dem ute på anläggningen och passade då på att ställa några frågor till dem inför säsongsstarten.

Berätta lite om era intryck efter två säsonger som Club Operators på Lindö?
– Det har varit två väldigt roliga säsonger och att komma in som ny Club Operator är alltid en utmaning och förväntningarna var högt ställda från vår sida. Vi tycker att golfarna har välkomnat oss fantastiskt bra. Efter nu två säsonger på Lindö har vi skapat en stabil plattform och är redo att utveckla verksamheten ännu mer och vi ser fram emot att ta oss an Kyssinge, säger Stefan Hjukström.

Ni kommer nu att driva två av GolfStars anläggningar. Hur ser ni på det, går att att skapa några synergier i er verksamhet?
– Med två anläggningar, så ser vi möjligheter till synergier kanske främst gällande personalen. Med ytterligare en anläggning får vi möjligheten att behålla vår fantastiska personal och samtidigt kunna erbjuda än större utvecklingsmöjligheter för dem som fortsatt vill jobba inom golfbranschen, fortsätter Stefan.

– En annan sak som vi ser stor potential i är shopen. Tack vare att vi har nu två golfshopar kan vi på riktigt skapa en ”multibrand store”. Custom fittings från de flesta märkena som t.ex Titleist, Mizuno, Ping , Callaway och Wilson kommer nu vara möjlighet från och med i år. Vi kommer vi också att utökat sortiment av kläder från fler leverantörer som Abacus, Röhnisch, Daily, Galvin Green och Nike m.fl., säger Dennis Heith.

– Våra shopar kommer dock inte vara exakta kopior. Vi kommer ha ett lite annorlunda sortiment och märken på Lindö kontra Kyssinge, fortsätter Dennis.

Kommer ni att förändra något på Kyssinge inför säsongen?
– Vi kommer att sätta vår prägel på Kyssinge direkt från start. Det som kommer märkas mest är nog att shopens utbud och öppettider kommer att utökas ordentligt, menar Stefan.

– Möjligheter till lektioner och kurser har tidigare saknats här på Kyssinge och vi kommer att erbjuda lektioner och kurser, både för nybörjare och mer etablerade spelare, säger Dennis och ler.

– Sedan kommer vi som golffanatiker jobba för att skapa mer golfkänsla i klubbhuset, vilket är viktigt när det gäller upplevelsen, fortsätter Dennis.

Har ni klart hur bemanningen i övrigt kommer se ut på Kyssinge?
– Det mesta är klart gällande bemanning. Lite nya ansikten tillkommer men för de som varit ute hos oss på Lindö kommer nog att känna igen de flesta, menar Stefan.

Vad ser ni för utmaningar och vad har ni för ambitioner inför den kommande säsongen?
– Vi hoppas att lika många finner sin väg till golfen även denna säsong. Förra året var de många nya spelare kom in till golfen och vi kommer att göra vårt bästa för att få dom att fortsätta att trivas och utvecklas som golfare. Vår ambition är att leverera en ännu bättre produkt och upplevelse i år, både gällande bemötande, shop och utbildning. Sen har vi fler roliga planer framåt i tiden för Kyssinge men dom ber vi att få återkomma om, avslutar Dennis med glimten i ögat.

Från GolfStars sida önskar vi Stefan och Dennis stort lycka till och hoppas att säsongsöppningen inte är allt för långt borta.