GolfStars kundlöfte är att erbjuda ”Mest golf för pengarna” och vi arbetar ständigt med att förbättra medlemsformerna för att du som golfare ska kunna spela golf på just dina villkor. Därför breddar vi utbudet av golfspels-möjligheter och lanserar två ”geografiskt” lättillgängliga golfspelspaket som vi döpt till GolfStar PLAY NORTH och GolfStar PLAY SOUTH.

Med PLAY NORTH spelar du fritt så mycket du vill, alla dagar, alla tider på alla GolfStars golfbanor i norra Stockholm och med PLAY SOUTH spelar du fritt så mycket du vill, alla dagar, alla tider på alla GolfStars golfbanor i södra Stockholm. I båda medlemskapen ingår golfbanorna GolfStar Bromma och Hässelby. Detta gör att du nu får tillgång till ett ”kluster” av golfbanor inom ett geografiskt område som du själv väljer till ett mycket attraktivt pris, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

Vi inför också begreppet ”FLEX” som tillägg på GolfStars nya spelpaket. Vilket betyder att man inte har tillgång till några starttider mellan kl. 08.00 – 14.00 på helger/röda dagar (”Prime Time”).

FLEX”PLAY NORTH och PLAY SOUTH är ett prisvärdare alternativ för dig som till största delen spelar på vardagar men ändå vill kunna spela på helger och är flexibel nog att du inte nödvändigtvis behöver spela på s.k. ”Prime Time”. ”FLEX”-paketen är också ett billigt komplement för dig som är nöjd medlem i annan klubb än hos GolfStar, men önskar få tillgång till många fler golfbanor med ett mer varierat golfspel än att enbart spela på hemmabanan.

Vidare försvinner PLAY MEDIUM omgående från vårt utbud, avslutar Stefan.

Läs mer om våra olika spelpaket.


Varmt välkomna till en ny säsong tillsammans med oss på GolfStar – Mest golf för pengarna!